Megbízók véleménye a szolgáltatásokról


Kreatív - All Kft

"Személyes felülvizsgálatával és az előírt dokumentációk elkészítésével segített nekünk. Szaktudása kiemelkedő és alapossága is. Nagyon tetszett, hogy "konyha nyelven" tehát laikus számára is érthetően mondta el a ránk vonatkozó tudnivalókat. Ha segítség kellene a jövőben, már tudjuk kit keressünk."

Fekete Vivien Kézápoló és Műkörömépítő

"Kézápoló és műkörömépítő üzletem nyitásához volt szükség szinte mindenre. Kockázatértékelés, oktatás, szaktanácsadás, stb. Nagyon gyorsan már a kezemben is tarthattam az iratokat, és telefonon illetve e-mailen is hasznos tanácsokat kaptam, amiket ez úton is köszönök!"

Krisztina Liget Kft

"Üzletünk iratait szerettük volna naprakészen tartani, ehhez Gergő nagyszerű segítséget nyújtót! Alaposan kidolgozta és át adta amik elkészültek, köztük értve a szükséges haccp-t is. Mindenképpen ajánlanám, mert árban és minőségben nehéz találni ilyen szakembert!"

Algayer Bt Sügér horgászbolt

"Szolgáltatásai közül szinte mindegyiket igénybe vettem, szakszerűen, minden igényt kielégítve segített az előírt jogszabályok megfelelésének."

Hermész-Ker Kft

"Kockázatértékelést és kémia kockázatbecslést kértünk. Részletesen elkészítve kaptuk meg az anyagokat, az üzletünkre vonatkozva minden előírás, rendelet, javaslat, stb. szerepelt benne, köszönjük, fogjuk még keresni!"

TRUCKZILLA Kft.

"Gyors ajánlat, szimpatikus ügyfélkezelés, gyors és precíz munka!"

Csetényi Mezőgazdasági bolt

"Nagyon meg voltunk elégedve Gergő szakmai tudásával, hosszútávú együttműködésben bízunk."

Izsák Decor-Ép Kft

"Nagyon rövid határidővel, az előírások figyelembevételével kaptuk meg az iratokat, amelyeket át is beszéltünk. Alapos szakember, színvonalas szolgáltatást nyújt!"

Kőszalon Kft

"Alapos és a kérdésekkel kapcsolatban szinte azonnal elérhető, 5 csillagosra értékelem"

Aranysas Patika

"Részletes szakmai segítséget kaptam, az iratok határidőre készültek el, a megbeszélteket az utolsó szóig megtartotta. A későbbiekben is számítók a hozzáértésére.

© 2024 munkabiztonsag-tuzbiztonsag.hu
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!